АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Вкус кој потсетува на Божик.

Спој на билки и зачини кои ќе Ви предизвикаат специјално празнично расположение. Чајот е мешавина од ројбос, сладок корен, кора од цимет, карнафилче и мускатно оревче. Ројбосот односно црвената африканска грмушка ја дава топлата црвено-кафеава боја која потсетува на карактеристичната боја што го одликува празникот. Во чајот доминира силната арома на циметот и каранфилчето, а мускатното оревче дополнително збогатува и додаава пикантна нота. На крајот, слаткиот корен придонесува за интензивен сладок вкус кој долго трае.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature