АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Ако сакате да се почувствувате како да се наоѓате во мала планинска куќичка, седнати пред огнот во каминот и загледани во пространството пред вас, пригответе си GOOD NATURE планински чај. Ќе почувствувате смиреност и милина во душата. Чајот има исклучително пријатен мирис и вкус. Се препорачува за подобрување на апетитот, при настинка и грип, бронхитис и ангина, како и за смирување на нарушувањата на органите за варење храна. Препуштете се на уживањето во шолја добар чај!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature