АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Децата имаат потреба од посебно внимание и грижа. Токму затоа создададовме детски GOOD NATURE чај од специјално одбрани билки во количини прикладни за вашето дете. Сплетот од камилица, липа, капина, анасон, шипка, коприва и хибискус нема само да му помогнат на вашето дете при настинка, стомачни тегоби и зајакнување на имунилошкиот систем, туку ќе му овозможат и беспрекорно уживање во единствениот вкус и мирис. Навиките за здрава храна се стекнуваат уште од најрани години. И вашето дете нека одбере здрав напиток!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature