АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Веројатно комбинацијата на камилица со мед им е веќе омилена на оние вистинските и страсни љубители на добар чај. Цветовите од камилица, богати со етерски масла и карактеристичен мирис, одлично се комбинираат со арома на ливадски мед, со слаткаст мирис и заедно даваат несекојдневно пријатна чајна напивка. Се препорачува да се пие секогаш свежо приготвен, со додаток на шеќер и само неколку капки свежо исцеден лимон. Ќе уживате во кој било дел од денот, а особено во попладневните часови, кога ви е потребна релаксација и мир. Го препорачуваме и како добар почеток на денот, за добро утро, со шолја убав GOOD NATURE чај!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature