АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Ослободете се од сите стресови на денот, со шолја топол чај од жолт кантарион. Чајот содржи активни компоненти кои смируваат, дејствуваат антидепресивно, а воедно го подобруваат и функционирањето на системот за варење. Се препорачува да се пие во попладневните часови и за добар сон.

Препорака: заради можно фотосензибилизирачко дејство на компонентите, присутни во жолтиот кантарион, не се препорачува изложување на сонце по консумирање чај од кантарион.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature