АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Традицијата за користење чај од мајчина душица датира од многу, многу одамна. Билката изобилува со етерични масла и други компоненти кои поволно дејствуваат на организмот. Чајот од мајчина душица се препорачува при проблеми со органите за варење на храната, при настинки, како средство за смирување и за добар сон. Опојниот мирис на мајчината душица и несекојдневно пријатниот вкус е нешто на што тешко можете да одолеете. Вкусете го GOOD NATURE чајот од мајчина душица, за да се уверите во тоа!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature