АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Искуство кое не се заборава: интензивен мирис и вкус на ментол во шолја GOOD NATURE чај од нане. Заради широкиот спектар на активни биолошки компоненти кои ги содржи листот од мента, чајот има повеќе примени. Се користи за подобрување на апетитот, зголемување на секрецијата на дигестивните жлезди, за проблеми во респираторните органи. Секогаш, свежо приготвен, може да се консумира како топол или ладен чај во кој било дел од денот. Чајот од нане ќе биде секогаш добредојден за вашиот организам!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature