АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Мешавината од зрели плодови од шипка со цвет од хибискус претставува богата композиција на овошни, слатки, но и силно кисели ноти со освежителен мирис. Се препорачува за подобрување на метаболизмот, зајакнување на имунолошкиот систем и подобрување на пропустливоста на крвните садови, како и за намалување на зголемениот крвен притисок. Уживајте во освежувачкиот и природен додаток на витамини со GOOD NATURE чајот од шипка со хибискус!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2,5g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature