АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Домашни чаеви - филтер моно пакување

Ги нарековме “домашни” чаеви зошто сметаме дека секој од нив заслужува место во секој дом, како составен дел од секојдневната исхрана. Секој од производите од оваа група е спакуван во филтер - пакување, практично, за поедноставно приготвување. Изобилство од билки, за сечиј и секаков пребирлив вкус: камилица, нане, мајчина душица, планински, шипка со хибискус, липа, кантарион и уште многу други. Билките што ги користиме за производство на чаевите се строго одбрани, со контролиран висок квалитет и изобилство различни биолошки активни компоненти. Чаевите содржат 100% билки, исечкани и иситнети, спакувани во филтер - кесички. Домашните GOOD NATURE чаеви не содржат никакви додатоци и ви овозможуваат да уживате во сосема природен, вистински освежителен пијалак!

Ви препорачуваме да ги следите упатствата на амбалажата на чаевите, кои се однесуваат на начинот на приготвување.

Наша препорака е секогаш да користите свежо приготвен чај, за целосно да го доживеете GOOD NATURE моментот!

Најново од
Good Nature