АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Исклучително пријатниот и смирувачки мирис и вкус ќе овозможат да уживате во секоја капка од чајот. Особено се препорачува негова употреба во периодите на настинки, грипови и на вирусни инфекции. Чајот од липа претставува природен лек за смирување и за опуштање, ги зајакнува одбранбените сили на организмот, а ја намалува и зголемената телесна температура. Помага и за намалување на нервната раздразнетост, при болки и при грчеви кај децата и кај возрасните, а претставува и моќно средство за ублажување на сите видови стрес и нервоза. Една шолја чај пред спиење помага за вистинско опуштање и за квалитетен и мирен сон. Најчесто се консумира како топол напиток, а неговиот пријатен и сладок вкус го прави особено омилен кај децата.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature