АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Со години наназад чајот од шипка се употребувал во борба против настинките и против вирусите. Претставува богат извор на витамин Ц и на антиоксиданти, при што помага за зајакнување на имунолошкиот систем на организмот. Исто така, се препорачува и за подобрување на метаболизмот, како и за заштита од одредени гастроинтестинални воспаленија. Претставува и одлично средство за прочистување на крвта поради благо диуретичниот ефект. Подготвен како топол или како ладен напиток, со киселкавиот вкус и со освежителниот мирис е одлично прифатен од сите возрасти и е со загарантиран квалитет.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature