АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Класични чаеви

Класичните чаеви се всушност ткн. рефусни пакувања на билките и за разлика од чаевите спакувани во филтер - кесички, кај овие, билките се исечкани во честички со поголеми димензии. Тоа секако предвидува и малку поразличен начин на подготовка на чаевите од вака иситнети билки.

Класичните чаеви се висококвалитетни и овозможуваат традиционален начин на приготвување, нешто што ќе ве врати во времето наназад.

Пакувањата се мошне практични, па и овие класични чаеви топло ги препорачуваме за секое домаќинство.

Најново од
Good Nature