АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Мешавина од повеќе билки како ајдучка трева, жалфија, коприва, бреза, жолт кантарион, невен, кора од врба и други билки кои заедно придонесуваат за подобрување на системската циркулација, дејствуваат антибактериски, противвоспалително, антиоксидантно и диуретично. Мешавината дејствува на прочистување на крвта преку зголемената циркулација и диуреза и помага при детоксикација на организмот од разни токсични материи. Се препорачува долготрајна употреба на чајот, секогаш свежо приготвен, незасладен и пред оброк.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакување: 350 g

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature