АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ЧАЈ ЗА СМИРУВАЊЕ ЦРЕВНИ ВОСПАЛЕНИЈА

Чајна мешавина од лист од маточина, жалфија, пелин, корен од гавез, бел слез и други билки кои имаат антибактериско, спазмолитично, противвоспалително и атстрингентно дејство. Се препорачува при состојби на цревни воспаленија придружени со дијареја, болки во стомакот и грчеви во долниот дел на системот за варење. Чајот се препорачува да се пие секогаш свежо приготвен, пред оброк, неколку пати во тек на денот.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакување: 100 g

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature