АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Чај за смирување тегоби од хемороиди

Чајна мешавина од ајдучка трева, камилица, коњски опаш, корен од глуварче, ленено семе и други билки кои придонесуваат за ублажување на симптомите при појава на хемороиди. Сите компоненти од мешавината го подобруваат варењето на храната, подобрувајќи ја перисталтиката на дебелото црево и притоа регулирајќи ја столицата. Чајот се препорачува и при состојби на крвавења од хемороиди, за запирање на крвавењето и за смирување на болките при појава на истите.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакување: 50 g

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature