АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Чајната мешавина од лист од тегавец, мечкино грозје, коњско опавче, ризом од пиревина, шипки и сладок анасон дејствува противвоспалително, антибактериски и диуретично при состојби на воспаление на јајчниците и јајцеводите. GOOD NATURE чајот против воспаление на јајчници и јајцеводи ја подобрува циркулацијата и ги смирува симптомите на воспалението.

Се препорачува долготрајна употреба на чајот, во времетраење од 3 до 4 недели.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакување: 100 g

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature