АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Чајна мешавина од камилица, лист од јагода, лист од орев, подабиче, имела и други билки кои заедно дејствуваат пред сè антимикотично и ја регулираат вагиналната микрофлора. Чајот ја подобрува циркулацијата, дејствува противвоспалително и благо диуретично и со долготрајна употреба го намалува прекумерниот вагинален секрет.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакување: 100 g

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature