АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ЧАЈ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ФУНКЦИЈАТА НА ЦРНИОТ ДРОБ

Претставува мешавина од повеќе компоненти како цвет од камилица, лист од нане, ајдучка трева, цвет од смил, кора од крковина и пелин. Сите билки присутни во мешавината дејствуваат поволно на работата на црниот дроб, стимулирајќи ја неговата активност, дејствувајќи противвоспалително, антиоксидативно, хепатопротективно, како и поволно при варењето на храната. Особено се препорачува негова употреба по состојби на воспаленија на црниот дроб.

Чајот се препорачува да се пие секогаш свежо приготвен, пред јадење, 2 до 3 пати во тек на денот.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакување: 100 g

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature