АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ЧАЈНА МЕШАВИНА КОЈА ПОМАГА ЗА ЗГОЛЕМЕНО ИЗЛАЧУВАЊЕ МАЈЧИНО МЛЕКО КАЈ ДОИЛКИ

Сите состојки од билната мешавина Лакта микс се одбрани со особено внимание, пред сè за да бидат безбедни по здравјето на мајката и на доенчето, како и да помогнат во стимулирањето на излачувањето мајчино млеко.

Светската здравствена организација силно го препорачува доењето како идеална храна за новороденчињата и за доенчињата.

Билките во чајната мешавината Лакта микс имаат галактогогно, антибактериско, антиоксидативно и спазмолитично дејство.

Билките во Лакта микс помагаат за поттикнување и за зголемување на излачувањето на мајчиното млеко на природен начин. Воедно, тие го подобруваат варењето на храната на доенчето и го олеснуваат отстранувањето гасови, а на тој начин се избегнуваат грчевите.

Со особена грижа за Вашите најмили

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature