АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ЧАЈ ЗА ДИЈАБЕТИЧАРИ

“Миртилин-микс” е чајна мешавина наменета за дијабетичари, во која се искомбинирани моќта на природата, традицијата и најновите сознанија од фитотерапијата за шеќерната болест. “Миртилин-микс” од палетата GOOD NATURE на Алкалоид, претставува мешавина од повеќе лековити билки, меѓу кои најзначајни за неговата моќ се мешунките од грав, листовите од боровинка и пелинот.

Сите компоненти во мешавината “Миртилин микс”, во односот во кој се подготвени, придонесуваат за регулирање на нивото на глукоза во крвта. Мешавината се препорачува за дијабетичари кои се инсулин независни и таа се препорачува да се пие истовремено со веќе препишаната соодветна терапија од страна на лекар.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакувања: филтер - кесички 20 х 1,5 g, 100 g

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature