АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ЧАЈНА МЕШАВИНА ЗА НАМАЛУВАЊЕ ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА

Претставува мешавина од кора од крковина (крушина), зајчев трн, корен од глуварче, слатко дрвце, камилица и сладок анасон. Сите компоненти во мешавината придонесуваат за намалување на телесната тежина преку забрзување на перисталтиката на цревата, обезбедување редовно празнење на цревата, намалување на ресорпцијата на материите и зголемена елиминација на вишокот течности.

Се препорачува да се користи неколку пати во тек на денот, после оброк, незасладен.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакување: филтер - кесички 20 х 1,5 g, 100 g

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature