АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ЧАЈ ЗА ОЛЕСНУВАЊЕ НА ТЕГОБИТЕ ПРИ ВОСПАЛЕНИЕ НА УРИНАРНИТЕ ПАТИШТА

Мешавина од мечкино грозје, килавица, коњски опаш, лист од бреза, зајчев трн и плод од шипки, кои заедно дејствуваат особено уро-антисептично, антибактериски, противвоспалително и силно диуретично. Билките ја подобруваат циркулацијата во организмот, го зголемуваат излачувањето на урината и воедно, заради силните антибактериски дејства, ги подобруваат состојбите при воспаленија на уринарните патишта. Чајот се препорачува и за исфрлање на камчиња од уринарниот тракт.

Се препорачува долготрајна употреба на чајната мешавина Уве микс (2 до 3 недели) и тоа секогаш свежо приготвен и незасладен, во количини од 500 ml до 1000 ml чај дневно. Чајот се препорачува да се пие и по престанување на симптомите на уринарното воспаление.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакување: филтер кесички 20 х 1,5 g, 100 g

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature