АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ЧАЈ ЗА СМИРУВАЊЕ

Чајна мешавина од корен од валеријана, лист од нане, маточина и жолт канатрион. Се препорачува за ублажување на психичката напнатост, при стресни состојби, вознемиреност, надразнетост, замор и за подобар сон. Сите компоненти на мешавината имаат седативно дејство и синергистички дејствуваат, предизвикувајќи силен ефект на смирување.

Се препорачува да се користи 2 пати во тек на денот, пред оброк. Потребна е особена внимателност кај возачи на моторни возила и управувачи со машини, бидејќи чајот може да предизвика сонливост.

Со користење на чајот Валериан - микс не се создава зависност од негова употреба.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакувања: филтер - кесички 20 х 1,5 g, 100 g

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature