АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ФИЛТЕР ДУПЛЕКС 20 X 1,5 G

Органскиот кантарион е избор за оние кои веруваат во моќта на природата и во едноставните решенија за човекот.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: дефинитивно се препорачува да се пие навечер, засладен со малку мед.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature