АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ФИЛТЕР ДУПЛЕКС 20 X 1,5 G

Со изразено силен вкус, за оние кои го ценат дарот од природата.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: внимавајте да не ги оставите филтер - кесичките во вода подолго од препорачаното. Можете да додадете една лажичка мед и да исцедите свеж сок од половина лимон.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature