АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ФИЛТЕР ДУПЛЕКС 20 X 1,5 G

Подготвен да ги поттикне вашите сетила за мирис и да ги открие тајните на етеричните масла, со кои е особено богат листот од Mentha.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: оставете ги филтер - кесичките да отстојат десеттина минути во врела вода, при што садот во кој го приготвувате чајот да остане покриен. Може да додадете и малку лимон.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature