АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ФИЛТЕР ДУПЛЕКС 20 X 1,5 G

Стар, добро познат вкус кој крие многу во себе... Испреплетена копмпозиција од слатки, билни ноти и етерични масла. Израснат со енергија од сончевите зраци и силата на Земјата, органскиот планински чај е грижливо направен за вашето задоволство да трае.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: направете си своевидна церемонија секогаш кога приготвувате чај. Тоа ќе ве направи позадоволни, а оригиналноста на чајот ќе биде поубедлива, пред оние со кои планирате да го испиете. Тоа ќе ви даде нота на посебна личност.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature