АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ФИЛТЕР ДУПЛЕКС 20 X 2,5 G

Наменет е за оние кои сакаат освежување за својот организам. Мешавината од органски плодови од шипка и нежни цветни ливчиња од хибискус, ќе ви овозможи да вкусите чај со силно овошен и кисел вкус, интензивна црвена боја и освежителна арома.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: пријатен е за консумирање во кој било дел од денот, во кое било годишно време, но само во “пријатно” друштво.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature