АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ФИЛТЕР ДУПЛЕКС 20 Х 2 G

Уште повеќе антиоксиданси и уште поголемо освежување!

Во потрага по чајна мешавина која, бездруго ќе биде најбогата со единствените антиоксиданси по својата вредност, создадовме комбинација на двата најмоќни извори на вакви компоненти.

Го создадовме новиот производ во палетата овошни чаеви GOOD NATURE - аронија со брусница!

И двата плода се извор на антоцијани, флавоноиди, микроелементи и на други материи полезни за човековиот организам.

Плодовите од аронија уште одамна го привлекоа вниманието на научниците, пред сè поради нивната темносина боја, која се должи на исклучително високото присуство на пигменти, наречени антоцијани.

Избалансираната мешавина од аронија и од брусница, во која е додаден и плод од јаболко, пред сè е освежителен напиток со пријатно киселкав вкус, во којшто со задоволство ќе уживате, но и ќе си обезбедите подобро здравје.

Ве покануваме на шолја полна природа, на шолја полна здравје!

Аронија со брусница е правиот избор за сите љубители на добар и на вистински освежителен чај.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature