АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ФИЛТЕР ДУПЛЕКС 20 Х 2 G

Мешавина со исушени плодови и листови од боровинка со додаток на природна арома. Зрнестите плодови од боровинката имаат киселкасто-сладок вкус, помалку остар заради присутните танини, а нивната боја потекнува од пигментот антоцијан.

Секако, можете да уживате во GOOD NATURE овошниот чај од боровинка и во жешките летни денови, приготвувајќи го како ледна напивка!

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature