АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ФИЛТЕР ДУПЛЕКС 20 Х 2 G

Претставува мешавина од исушени јаболка и кора од цимет, дополнета со шипка, хибискус, крушка, липа. Плодот од јаболко содржи растителни влакна и пектински материи. Кората од цимет, додадена во комбинацијата, го потенцира природниот мирис на јаболкото, а воедно му обезбедува и особен и единствен вкус.

GOOD NATURE овошниот чај од јаболко со цимет е особено пријатна и ароматична напивка. Некаде во длабочината на вкусот ќе почувствувате и киселкаста нота, која доаѓа од шипката и хибискусот, и ја обезбедува свежината на напивката.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature