АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ФИЛТЕР ДУПЛЕКС 20 Х 1,5 G

Претставува мешавина која содржи и исушени јаболка, маточина, сладок анасон, бозел и цвет од багрем. Оваа комбинација со своето богато буке изобилува со свежина, а се карактеризира и со специфична нота на горки агруми. Цветовите од багрем и бозел, надополнети со сладок анасон му ја обезбедуваат слаткастата нитка на овој чај. Специфичните етерични масла на маточината, со мирис на лимон, го комплетираат неповторливиот вкус на оваа комбинација од билки.

Овошниот чај од лимон има пријатно киселкаст вкус, кој дејствува закрепнувачки. Неговиот карактеристичен вкус одлично се сложува со мед. Интересен е и моќен, што е посебно поволно, по напорен ментален или физички ангажман.

GOOD NATURE овошниот чај од лимон е вистинско освежување во летните жешки денови. Може да се приготви и како леден пијалак, со повеќе коцки мраз и неколку резенки од свеж лимон. За поцелосно доживување, може да се додаде и сок од истолчени свежи листови од маточина или нане.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature