АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Oвошниот микс ги содржи добропознатите чајни мешавини:

• Овошниот чај – Боровинка, со неговите антиоксидантни особини

• Овошниот чај – Брусница, како превенција од уринарни инфекции

• Овошниот чај - Ацерола со аронија, кој претставува вистинска "витаминската ризница"

• Овошниот чај - Аронија со брусница, за намалување на нивото на шеќер во крвта, регулирање на метаболизмот на мастите и подобрување на циркулацијата

• Овошниот чај - Јаболко со цимет, како една пријатна и ароматична напивка богата со антисептички особини

• Овошниот чај - Шумско овошје, како поттикнувач на варење на храната и помош при состојби на цревни воспаленија

Секое пакување содржи 30 филтер-кесички, секоја по 2g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature