АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

GOOD NATURE - Најдоброто од
чајникот на природата!

Уживајте во совршениот спој на пријатно чувство на топлина,
сензуалност, на нашата грижа и внимание.