АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ЧАЈНА МЕШАВИНА ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ФУНКЦИЈАТА НА РЕСПИРАТОРНИОТ СИСТЕМ

Чајната мешавина од корен од бел слез, мајчина душица, лист од бел слез, лист од црн слез, лист од гинко, лист од коприва и од лист од рузмарин помага за подобрување на функцијата на респираторниот систем. Билките од оваа мешавина имаат антибактериски и противвоспалителни особини, но содржат и слуз, поради што го олеснуваат искашлувањето, a со тоа и дишењето и ја смируваат сувата кашлица.

Препорачана дневна доза

Свежо подготвениот чај се пие три пати на ден, незасладен. Доколку не е поинаку препишано, се препорачува долготрајно користење на чајот. Не се препорачува негова употреба при бременост и при лактација.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature