АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Подгответе се за новата билна мешавина со Camellia sinensis L., дел од групата зелени и црни GOOD NATURE чаеви!

Грижливо одбрани билки, спакувани во филтер кесички кои ќе Ви го одземат здивот.

Младите лисни израстоци на Camellia sinensis L. ја зачувуваат својата убавина и ја преточуваат во напивка идеално дополнета со цимет, кора од портокал, каранфилче и од ароми на лимон и портокал.

Богат микс на вкусови и мириси кој ќе ги разбуди сите Ваши сетила!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature