АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

За добар почеток на денот

Квалитетен чај со силен, но пријатен вкус и бакарно - кафена боја. Богат е со кофеин и со антиоксиданси, заради што особено се препорачува за утринско будење на организмот и за поактивен ден.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature