АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

За љубителите на динамичен ден

Квалитетен црн чај во комбинација со ароматични билки кои заедно создаваат освежителна напивка. Благо изразената кисела нота од шипка и хибискус го оплеменува вкусот на црниот чај и го прави многу пријатен за целодневно користење.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature