АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

Создадовме билна мешавина која ќе го задржи карактеристичниот вкус на ројбос, доминантен, збогатен со кора од портокал, плодови од шипка и арома од рибизла.

Идеален сплет на вкусови и мириси кои ќе Ви понудат уште едно ново GOOD NATURE доживување, кое не смее да се пропушти. Чајната мешавина со суви листови од ројбос (или црвен чај) е хербална „инфузија” која е позната по своите благотворни дејства на човековото здравје, особено со својата антиоксидативна активност.

Направете пауза и уживајте во полна чаша GOOD NATURE задоволство!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,6g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature