АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

За љубителите на класиката

Популарното дуо од мед и лимон вметнато во прегратките на ливчињата на зелениот чај, создаваат чудесно вкусна и ароматична напивка. Особено се вклопува во миговите на нежност, кои оставаат незаборавни спомени.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature