АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

За љубителите на ненадминливиот пеперминт

Идеална хармонија од одличен вкус и докажан благодат за вашето здравје. Нотата од нане го освежува деликатниот вкус на зелениот чај, обезбедувајќи особена свежина и конфор. Ви го препорачуваме за прилики во кои ви е потребна свежина и релаксација.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature