АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

За љубителите на необичниот вкус

Мешавина од зелен чај и егзотични зачински билки која, несомнено, предизвикува експлозија од слатки и пикантни ароми кои создаваат чудесен мирис и жесток вкус. Одличен е за прилики кога сакате да ги импресионирате другите со вашиот секогаш оригинален избор.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature